Skärmavbild 2019-01-25 kl. 15.21.36

Vår personal och MC

Vår personal

På Erikslust Mc-skola finns möjlighet att få service 7 dagar i veckan.
Utbildningsledare ansvarar för utbildningen, trafikskolechef ansvarar för verksamheten och lärare med goda kunskaper i engelska.

Eleven står alltid i centrum för personalen på Erikslust MC-skola, där vi tillsammans utformar en gedigen, seriös och trivsam utbildning. Våra elever ser sin utbildning som ett mycket trevligt minne och uppskattar den goda gemenskapen på undervisningen.
Hjärtligt välkommen önskar trafikskolechef Håkan Haglund.

Våra MC

MC-skolan övningskör med nya och lätthanterliga BMW F650GS och F700GS.

Motorcyklarna passar mycket bra för manöverträning, på trafikskolan finns modeller med tre olika sitthöjder, för att passa alla elever. 

Vi har valt F650GS och F700GS eftersom miljömedvetenhet och säkerhet är fundamentalt för Erikslust MC-skola.
Motorcykelarna har både ABS-bromsar och katalystor. 70% av alla olyckor sker med motorcyklar utan ABS, därför är det av yttersta vikt att välja en sådan motorcykel när du övningskör. Statistiken visar att dödsolyckorna skulle minska cirka 67% om alla motorcyklar skulle ha ABS.
I mellanklassen har vi begränsad BMW F650GS, eftersom den utan tvekan även är hojjen att föredra för nybörjare i körkortsklass A-begränsad. I klassen lätt-mc kör vi med Honda Offroad och KTM Duke. För dig som är intresserade av att ta AM-körkort så använder vi oss av Kymco Super8.